Whatsapp ons 06 38 73 03 50 irma@infraroodscreening.com

VLOW®-Borstweefseltherapie

Borsten worden in veel vormen van lichaamswerk overgeslagen, terwijl zij een zeer belangrijke rol innemen in het leven van de vrouw en zeer kwetsbaar zijn.

Vanuit zichzelf zijn borsten minder goed doorbloed doordat zij geen bloedvaten hebben welke specifiek ontwikkelt zijn voor de verzorging van de borsten. Daarnaast lopen er veel lymfevaten door de borsten die zorgen voor afvoer van afvalstoffen.

Wanneer met name de afvoer van stoffen afneemt ontstaat er in het borstweefsel een omgeving die niet optimaal verzorgt wordt. Duurt dit langere tijd, dan is wordt de kans op klachten en aandoeningen vergroot.

Uiteraard willen wij als vrouw een goede verzorging van onze borsten.

VLOW®-Borstweefseltherapie is een behandelvorm specifiek voor de verzorging van de borsten.

De technieken die gebruikt worden kennen hun oorsprong in onder andere de osteopathie en richten zich met name op het verbeteren van de doorbloeding en lymfe-drainage.

Daarnaast is de ervaring dat borsten niet alleen fysiek een kwetsbare omgeving zijn, maar ook mentaal en emotioneel. Er wordt veel (emotionele) herinnering opgeslagen in de borsten wat dagelijks meegedragen wordt. Tijdens de behandelingen mag dit gezien en vrijgegeven worden.

Door de combinatie van effecten ervaren veel vrouwen een borstweefselbehandeling letterlijk als borst-bevrijdend.

Na de behandeling voelen borsten veelal zachter en lichter aan en is er meer aanwezigheid in de borsten, waardoor ze meer als ‘van jou’ voelen.

Een VLOW®-Borstweefselbehandeling is voor jou geschikt als je:

  • je regelmatig zorgen maakt over de gezondheid van je borsten
  • last hebt van gevoelige of pijnlijke borsten (bv rondom je menstruatie)
  • van je huisarts of specialist een indicatie hebt van mastitis, mastopathie, kleine cysten of fibroadenomen waar volgens je huisarts of specialist niks aan gedaan kan worden
  • pijnlijk littekenweefsel hebt of klachten na een operatie
  • regelmatig controles in het ziekenhuis moet doorlopen
  • een kinderwens hebt en je van plan bent borstvoeding te gaan geven
  • preventief goed voor je borsten wilt zorgen en de kans op klachten en aandoeningen wilt verkleinen
  • een vermoeden hebt dat je veel emotie vast hebt gezet in je borsten
  • jouw borsten als heel zwaar ervaart (bv grote cupmaat en/of na de overgang)

VLOW®-Borstweefseltherapie wordt regelmatig aangeraden door Medisch Thermografen in heel het land door de goede ervaringen in de ontwikkeling van de borstgezondheid, welke zij terug kunnen zien op de Thermografische beelden.

Testimonials

“Vandaag mijn borsten laten verzorgen. Opvallend met hoeveel liefde en zorg er gewerkt wordt. Met veel rust en vakmanschap krijg je een uur lang een volledige behandeling, waardoor je bloed goed doorstroomt in het hele borstgebied. Ik voel me op-en-top vrouw. Ik had geen klachten of ergens last van en het is geheel duidelijk dat het ook niet nodig is om me zorgen te maken. Een welkome behandeling waarin ik me gekoesterd, gesteund en gesterkt voel in mijn hele vrouwelijkheid.”

 Ik heb een borstweefsel behandeling ontvangen van Janine en ik ben onder de indruk van haar vakkundigheid inclusief haar persoonlijke touch van Integriteit en beZIELing. Mijn borsten zijn echt opgeknapt; heerlijk zacht en ontspannen en ze voelen kilo’s lichter. Helemaal top!”

Praktisch:
Wanneer je start met VLOW®-Borstweefseltherapie dan zijn er meestal 2 à 3 behandelingen nodig om het weefsel in goede conditie te krijgen. Jouw unieke situatie is hierin uiteraard bepalend.
Om de resultaten te onderhouden wordt aangeraden om iedere 6 maanden een behandeling te ondergaan.

Het tarief voor de behandelingen is landelijk vastgesteld op € 85,- per consult.
Als cliënt ben je zelf verantwoordelijk voor de betaling. Deze geschied aan het einde van het consult en uitsluitend per PIN.
De consult kosten worden niet vergoed door de zorgverzekering.

https://www.lifestreamvlowregister.nl/