Whatsapp ons 06 38 73 03 50 irma@infraroodscreening.com

De wetenschap staat niet stil

Dankzij hoogwaardige infraroodcamera’s van Energetic Health Systems, medische
anatomie software en goed opgeleide thermografen garanderen wij dat je bij ons op dit moment
de best mogelijke warmtebeelden van je lichaam kunt laten maken.

Voordat je ergens anders een screening ondergaat, controleer of de betreffende thermograaf een IAMT opleiding, HBO medische basiskennis heeft en op deze website staat vermeld. Dan bent u gegarandeerd van de hoogste kwaliteit beelden, begeleiding en medische rapportage. Alle centra die op onze website vermeld staan, voldoen aan deze eisen. Al onze centra waar er gescreend wordt en de zelfstandige centra hebben minimaal een BIG registratie of een geldig HBO medische basiskennis diploma.

Medische studies wijzen uit dat het in beeld brengen van fysiologische processen een zeer nuttige preventieve methode is. 

Er zijn duizenden studies gedaan, hoewel vaak met slechte camera’s en door niet goed opgeleide medici, desondanks blijkt dat je vroegtijdig veranderingen in beeld kunt brengen en daardoor gerichter preventief therapie kunt toepassen. De meest actuele studies laten het nut steeds meer en meer zien en wereldwijd wordt infrarood-screening met open armen ontvangen. Helaas loopt Nederland een beetje achter deze feiten aan, maar daar proberen wij verandering in te brengen!

Wil je zelf zoeken naar wetenschappelijke studies kijk dan eens op Pubmed.