Whatsapp ons 06 38 73 03 50 irma@infraroodscreening.com

Toen ik vlak na een zeer pijnlijke mammografie werd gebeld dat er “iets” was gezien op de mammogram. Het hoefde niet persé iets ergs te zijn maar er was wel een onderzoek nodig. Ze waren zo vrij om mij 2 dagen later in het ziekenhuis langs te laten komen. Eenmaal aangekomen in het ziekenhuis moest ik meteen WEER een mammogram laten maken. Ik vroeg mij af waarom de eerste niet genoeg was, helaas kreeg ik daar geen antwoord op en moest ik het maar over mij heen laten komen.  Nadat de foto’s weer gemaakt werden moest ik een hele nare punctie ondergaan waarbij ze 6 biopten afnamen. Uiteindelijk bleek het loos alarm! Ze vertelden mij dat het kleine kalkspatjes waren en ik mij geen zorgen hoefde te maken. Vervolgens mocht ik gewoon weer mee op het schema voor het bevolkingsonderzoek.

Acht maanden na mijn laatste mammogram kreeg ik weer een oproep, het eerste wat ik toen dacht: Niet weer!!!

Ik vond het onderzoek zeer pijnlijk en maakte mij zorgen om de straling. Natuurlijk was ik ook erg geschrokken van de ‘vals’ positieve uitslag. Toen dacht ik bij mijzelf: Is er geen andere oplossing die pijnloos, stralingsvrij en vrouwvriendelijk is ?

Na een tijdje gezocht te hebben kwam ik bij infraroodscreening terecht. Deze manier van ‘preventief’ borstonderzoek is geheel pijnvrij, vrouwvriendelijk, stralingsvrij en hoeft daarvoor zelfs géén contact met het lichaam te hebben. Ook kunnen zij met deze methode afwijkingen vaststellen ver voordat deze zichtbaar worden bij mammografie. Uit ervaring blijkt soms wel tot vijf jaar eerder.

Niet alleen afwijkingen in de borsten, maar ook afwijkingen in het lymfesysteem, bloedvaten en/of borstweefsel zijn met deze methode vroegtijdig vast te stellen. Zelfs is te zien of eventuele klachten worden veroorzaakt door bijvoorbeeld een storende wortelkanaalbehandeling, waarvan de toxines, veroorzaakt door de bacteriën, rechtstreeks via de lymfe de borst instromen.

Ik ben ontzettend blij dat ik een infraroodscreening heb ondergaan!

M. Keters

Mijn ervaring met thermografie:
een zeer vrouwvriendelijk borstonderzoek, met duidelijke beelden.
Het wordt ook goed uitgelegd door de deskundige en je krijgt adviezen mee,
waar je wat mee kan.
Het is alleen jammer, dat het nog niet vergoed wordt door de zorgverzekering.

Gonnie van Westenbrugge

Na een slechte ervaring bij het maken van een mammografie een aantal jaren geleden (ik had een cyste in mijn borst en deze knapte bij de 5e poging om een foto te maken) heb ik mij steeds afgevraagd of er geen andere (pijnloze) manier was om de borsten te bekijken. Bij toeval kwam ik vorig jaar in contact met Infraroodscreening,  en toen heb ik een infraroodscreening laten maken. Wat een verademing. Geen pijn, geen geplet en ik kreeg een overduidelijk rapport van een arts, met telefonische uitleg van de thermograaf. Voor mij geen mammografie meer.

Loekie Robert, Veldhoven

Goedenavond,
Wat zou het ontzettend fijn zijn, als jullie screening door de zorgverzekering gedekt werd.
Ik ben nu 52 jaar en heb nog nooit een borstscreening laten doen, omdat ik het gewoon niet durf. Ik vind het net zo erg als naar de tandarts gaan. Die behandelingen laat ik onder narcose doen en kosten me ook veel geld. Dus een mammografie onder narcose kan ik onmogelijk bekostigen en voor mij is een thermogram ook duur. Mijn dringende vraag/advies is : Zie het voor elkaar te krijgen, dat jullie screening vergoed wordt.
Fijn voor jullie, zullen jullie het zeker druk krijgen.
Maar ook voor mij en nog anderen. Want het is zeker hard nodig!

Succes en mvg

Jeanette Boudewijns