Whatsapp ons 06 38 73 03 50 irma@infraroodscreening.com

Kwaliteitsverschillen

Het is heel belangrijk te weten of het screeningscentrum van jouw keuze met de juiste apparatuur werkt. Onze centra werken alleen met, in resolutie én techniek, de best beschikbare camera die momenteel wereldwijd verkrijgbaar is. Daarnaast hebben al onze thermografen minimaal een HBO medische basiskennis diploma en zijn opgeleid door de IAMT. Onze software is medisch goedgekeurd door verschillende instanties zoals onder andere de FDA en NHS. De software is zeer goed beveiligd en alle data wordt via een beveiligde verbinding versleuteld tussen onze artsen uitgewisseld.

Hier rechts kun je de kwaliteitsverschillen zien tussen andere camera’s (boven) en die van ons (onder).

Voordat je voor een infrarood screening naar een centrum gaat, kunt je bij het betreffende centrum een voorbeeldrapport of beelden opvragen om van te voren te zien met welke kwaliteit apparatuur en software men werkt. Het gaat om je gezondheid, kies de beste kwaliteit. 

Als iemand met een “handheld camera” werkt zijn metingen verre van nauwkeurig en kan men aan de hand van deze beelden geen medische uitspraken doen. Ons advies: maak een afspraak bij een van de centra die vermeld staan op deze website.

De op onze website vermelde centra of op zijn minst onze thermografen die in deze centra de screenings uitvoeren, hebben minimaal een opleiding HBO Medische basiskennis aangevuld met Energetische geneeswijzen of een orthomoleculaire opleiding en een IAMT opleiding gevolgd tot thermograaf. Een opleiding om de screenings uit te voeren alleen is niet voldoende. Thermografie is een medisch vak en dat hebben wij hoog in het vaandel staan.