Whatsapp ons 06 38 73 03 50 irma@infraroodscreening.com

Twee daagse opleiding medische thermografie.

Wilt u infraroodscreening/ medische thermografie gaan aanbieden in uw praktijk of kliniek? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij hebben opgeleide thermografen die bij u de screenings bijvoorbeeld 1-2 keer in de maand kunnen uitvoeren. Onze thermografen zijn minimaal in het bezit van HBO Medische basiskennis en kunnen u van alle informatie voorzien. 

Wilt u zelf een systeem aanschaffen dan is het essentieel onze 2-daagse opleiding te volgen voor de beste ondersteuning voor uw cliënten in de praktijk. Onze opgeleide internationale trainers zullen u opleiden tot gecertificeerd medisch thermograaf. Voordat u deze opleiding wilt gaan volgen is het van belang dat u minimaal 1 van deze onderstaande vooropleidingen heeft gevolgd :

  • HBO medische basis kennis (of dit jaar afrond) cpion geaccrediteerd.
  • Doktersassistente
  • Laborant
  • Röntgenlaborant
  • Actieve registratie in het BIG register
  • HBO medische vooropleiding heeft gevolgd

Bij twijfel kunt u ons een e-mail sturen en navraag doen of uw opleiding voldoende is.

Als u deze twee dagen heeft gevolgd en met thermografie in de praktijk werkt is het mogelijk om een vervolgdag te volgen om dieper in te gaan op de medische toepassingen.

Als medicus is het mogelijk om de interpretatie trainingen te volgen om beelden zelf te kunnen en te mogen interpreteren. 

De trainingen zijn geaccrediteerd en vinden plaats in ons Europees trainingscentrum voor Medische Thermografie. U krijgt daarna een certificaat en wordt benoemd tot medisch thermograaf. Ook kunt u zich aansluiten bij onze internationale beroepsvereniging en onze werkgroep.

U dient een kopie van de behaalde diploma’s of titel te overleggen alvorens u kunt deelnemen aan de training(en).

Onze trainers zijn arts, radioloog of in het bezit van een HBO Medische basiskennis of een BIG registratie.

Voor verdere informatie kunt u contact met ons opnemen.