infraroodscreening

Zoeken

|

Screeningcentra

|

Over ons

|

Contact

|

Facebook

|

Facebook
Home

Onze visie

Technologie

Software

Thermische analyse

Training

Voor wie


Onze visie


Infraroodscreening gaat een belangrijke rol spelen. Dit komt omdat preventie een steeds belangrijker aandachtsgebied wordt. Niet langer draait het hoofdzakelijk om diagnose, behandelen of accepteren van ziekten.

Energetic Health Systems heeft ervoor gekozen infraroodscreening op de markt te brengen omdat deze preventieve screeningmethode in alle opzichten tegemoetkomt aan de behoefte van goede preventieve geneeskunde.


Waarom TotalVision™ van Energetic Health Systems?
  • De software is innovatief, zeer functioneel en makkelijk te gebruiken.
  • De camera-eigenschappen, in combinatie met de accessoires, waarborgen privacy voor de patiŽnt op het moment dat de beelden worden gemaakt.
  • U krijgt een training van ervaren infrarood-professionals.
  • U krijgt ondersteuning van medici die jarenlange ervaring hebben met infraroodscreening.
  • U ontvangt kant-en-klare materialen en afbeeldingen voor uw website.
  • Het Institute for the Advancement of Medical Thermology (IAMT) zorgt dat u contact houdt met andere thermografisten en houdt u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de infraroodindustrie.
  • Bescherming van de investering door technologie van een erkend merk.
  • De klant is bij ons altijd Koning, we zijn ervaren met het ondersteunen van verschillende medische apparatuur.


Privacy

Infraroodscreening vereist dat patiŽnten hun kleding verwijderen. Normaal gesproken verblijft de thermografist in dezelfde ruimte als de patiŽnt tijdens het maken van de beelden. Maar nu is het mogelijk om de beelden op afstand te maken zodat de privacy gewaarborgd is. Dit is te danken aan het feit dat de camera's zeer geavanceerd zijn en behalve dat ze op afstand bediend kunnen worden, beschikken ze over autofocus, aangestuurd door de computer. Zoals in de illustratie hieronder te zien is, kan de thermografist in dezelfde ruimte verblijven als de patiŽnt maar niet in het gezichtsveld. U kunt gebruik maken van een muur, scherm of gordijn, zoals hieronder te zien is om zo de privacy te waarborgen. De patiŽnt is te zien, uitsluitend met infrarodbeelden, op het computerscherm. Eventueel kan de patiŽnt over een eigen beeldscherm beschikken waarop de infraroodbeelden ter controle worden afgebeeld. Door middel van de afstandbediening kan de camera positie worden aangepast. De Remote Positioning Stand (RPS) is een verrijdbare standaard (er is ook een vaste montage mogelijk). De infraroodcamera wordt op afstand bediend en kan in deze installatie horizontale maar ook andere fijnere bewegingen maken voor een meer preciezere positionering.

Wanneer u op diverse locaties werkt en dus de voorkeur geeft aan een draagbaar statief, dan kunt u uw patiŽnt nog steeds privacy bieden. Want ook daarmee is het mogelijk de camera op afstand te bedienen.

privacy

Klik hier om de accessoires te bekijken.

Waarborg van de privacy bevordert dat uw patiŽnt zich comfortabel en veilig voelt, met als gevolg dat infraroodscanning eerder aan vrienden en kennissen zal worden aanbevolen. Voor degenen die geÔnteresseerd zijn in infraroodscreening en een indruk willen krijgen van de inrichting van een infraroodscreeningruimte, hebben wij op verzoek diverse voorbeelden van plattegronden paraat. Zie onder andere het voorbeeld hieronder.

privacy

Bescherming van uw investering

In een wereld met snel veranderende technologie is het van belang verzekerd te zijn van toekomstige software updates om uw investering bescherming te bieden bij eventuele verkoop. U kunt zich hiervoor verzekeren door de aankoop van speciale technologie van een bekende en gerespecteerde fabrikant. De verkoopwaarde van apparatuur met deze speciale technologie is hoger dan de waarde van apparatuur van een willekeurig merk.


Ondersteuning

Uw succes is erg belangrijk voor ons. En de kans op succes neemt aanmerkelijk toe als de basis goed is. Daarom krijgt u van ons alle ondersteuning die u nodig heeft, vooral als u een nieuw bedrijf zou starten. U kunt rekenen op Energetic Health Systems. We beschikken over een online technisch ondersteuningsteam dat altijd voor gebruikers beschikbaar is en dat u kan helpen via onze netwerkverbinding. De technici kunnen uw computerscherm zien en actuele problemen direct oplossen. Ze zijn bekend met ieder aspect van uw systeem.

Infraroodscreening van Energetic Health Systems biedt oplossingen aan en doet dat in samenwerking met Physicians Insight Medical Interpretation Service. Dit bestaat uit kant-en-klare schriftelijk uitgewerkte rapporten van erkende en gecertificeerde artsen die zijn opgeleid om infraroodbeelden te interpreteren door middel van data-analyse en medische ervaring.

report


Wat nu?

In principe hebben wij 3 systemen samengesteld; de IS-32, IS-64 of de IS-128 HD. Hierbij zit het volledige TotalVision-software pakket, de volautomatische standaard, het volledige trainingstraject en uiteraard de infraroodcamera. Wanneer u interesse heeft, neem dan contact met ons op en we geven u de informatie die op uw situatie van toepassing is. Vervolgens plannen we een demo voor u in, zodat u het systeem in actie ziet. Vervolgens kunt u een keuze maken voor het systeem en de accessoires. Wij maken voor u een offerte op maat. Daarna bekijken we samen met u de betaalmogelijkheden. Vervolgens kiest u uw opleidingsdata. We werken nauw samen met verschillende lease maatschappijen en kunnen u een voorbeeld offerte toesturen. Uiteraard is de goedkeuring van de leaseacceptatie aan de leasemaatschappij.


Service contract

Ook hebben wij een service contract om u te voorzien van gratis software-updates, onbeperkt Patroon Interpretatie Training, garantie uitbreiding, spoedreparatie of vervanging van de camera of standaard bij storing, helpdesk etc. Enthousiast geworden? Wij kijken ernaar uit om van u te horen!

Menu

> Historie
>
Toepassingen
>
Demonstratie
>
Ontstekingen
>
FAQ
>
Accessoires


Meer

> Screeningcentra
>
Borstscreening

>
Service contract
> Publicaties en boeken
> In de media


Energetic Health Systems BV

Postbus 7469
3280 AG Numansdorp
Nederland
0186 844 344


Sitemap

Disclaimer

Privacy statement

(c) 2017 All rights reserved