infraroodscreening

Zoeken

|

Screeningcentra

|

Over ons

|

Contact

|

Facebook

|

Facebook








Home

Onze visie

Technologie

Software

Thermische analyse

Training

Voor wie


Auteursrecht en disclaimer infraroodscreening.com

Dit is de website van Energetic Health Systems BV, gevestigd te Numansdorp.

Bij het ontwerpen en samenstellen van deze site is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht.

Mocht u problemen ondervinden op onze site, laat ons dit dan weten door het sturen van een e-mail. Wij zullen dan onze uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen.

Energetic Health Systems accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van, of door informatie aangeboden op de website of door onvolledigheid op welke manier dan ook.

Infraroodscreening is niet bedoeld als screeningsmethode op kankerrisico of als vervanging van andere beeldtechnologieŽn, zoals CT-scan, mammografie, echografie of MRI. Het gaat om een aanvullende techniek. Wel kan het zeer nuttig zijn om eerst een infraroodscan te laten doen alvorens andere methoden toe te passen.

Het is belangrijk om te beseffen dat infraroodscreening een aanvullende screeningsmethode is. Infraroodscreening is een geschikte, veilige en betrouwbare screeningsmethode om veranderingen in het lichaam te herkennen, welke indien onopgemerkt in een later stadium zouden kunnen leiden tot ziekten, die vervolgens kunnen worden gedetecteerd door andere beeld-technologiŽn, zoals mammografie, echografie of MRI.

De meest gebruikte en beste omschrijving van infraroodscreening is

Een screeningsmethode welke als doel heeft de zorgverlener bij te staan bij zijn patiŽntenzorg. Door gebruik te maken van infraroodscreening is het mogelijk de gezondheid te bevorderen door middel van preventie van ziekten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de lichaamseigen waarschuwingssignalen die in beeld worden gebracht door het meten van infraroodenergie die door het lichaam wordt afgegeven.

Deze website bevat links naar websites van derden en Energetic Health Systems is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van websites van derden.

Energetic Health Systems is nimmer verantwoordelijk voor uitspraken of uitslagen van gebruikers van onze apparatuur en software, op geen enkele wijze.

Energetic Health Systems treed uitsluitend op als vertegenwoordiger van externe leveranciers van de software, cameraís en accessoires en huurt trainingen extern in.

Auteursrecht

Alle rechten waaronder alle intellectuele eigendomsrechten op alle inhoudelijke informatie en het beeldmateriaal op de website blijven ten alle tijden voorbehouden aan Energetic Health Systems dan wel haar licentiegevers. Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Energetic Health Systems dan wel haar licentiegevers. Deze kunt u aanvragen door middel van het sturen van een e-mail.

Menu

> Historie
>
Toepassingen
>
Demonstratie
>
Ontstekingen
>
FAQ
>
Accessoires


Meer

> Screeningcentra
>
Borstscreening

>
Service contract
> Publicaties en boeken
> In de media


Energetic Health Systems BV

Postbus 7469
3280 AG Numansdorp
Nederland
0186 844 344


Sitemap

Disclaimer

Privacy statement

(c) 2017 All rights reserved