infraroodscreening

Zoeken

|

Screeningcentra

|

Over ons

|

Contact

|

Facebook

|

Facebook
Home

Onze visie

Technologie

Software

Thermische analyse

Training

Voor wie


Borstscreening met medische thermografie


Medische thermografie is een van de belangrijkste non-invasieve methodes om afwijkingen vast te stellen, ver voordat deze zichtbaar worden bij mammografie. Uit ervaring blijkt soms wel tot vijf jaar eerder. Daarnaast is een screening met infrarood niet pijnlijk en geeft geen schadelijke straling.

Niet alleen afwijkingen in de borsten, maar ook afwijkingen in het lymfesysteem, bloedvaten en/of borstweefsel zijn met deze methode vroegtijdig vast te stellen. Zelfs is te zien of eventuele klachten worden veroorzaakt door bijvoorbeeld een storende wortelkanaalbehandeling, waarvan de toxines, veroorzaakt door de bacteriŽn, rechtstreeks via de lymfe de borst instromen.

Een voorbeeld ziet u rechts. Op het eerste gezicht lijken dit gezonde borsten met een gelijke temperatuurverdeling. Echter op de rechter borst (voor de kijker links) is een kleine V-vorm te zien die duidt op een lichte verhoging van de temperatuur. Dit kan een ver voorstadium zijn van een eventuele afwijking. Uiteraard zijn de gebruikers van onze TotalVision™ software getraind om deze te interpreteren en de klant te adviseren verdere afwijkingen te voorkomen en/of de levensstijl te veranderen. Ook kan de cliŽnt worden doorverwezen voor verder onderzoek.

Voor meer informatie bekijk onze video's op deze pagina.

Wilt u zelf een screening ondergaan? Kijk dan ook op deze website voor meer uitleg en screeningslokaties.
Infraroodscreening is nog niet bedoeld als screeningmethode op kankerrisico of als vervanging van andere beeldtechnologieŽn zoals CT-scan, mammografie, echografie of MRI. Het gaat om een aanvullende techniek.

Menu

> Historie
>
Toepassingen
>
Demonstratie
>
Ontstekingen
>
FAQ
>
Accessoires


Meer

> Screeningcentra
>
Borstscreening

>
Service contract
> Publicaties en boeken
> In de media


Energetic Health Systems BV

Postbus 7469
3280 AG Numansdorp
Nederland
0186 844 344


Sitemap

Disclaimer

Privacy statement

© 2017 All rights reserved